Wednesday, August 4, 2010

Apa Yg Lu orang type??

waaahhh..diam tak diam lama gak gua senyap tak post pape. bukan pe, lately mmg gua bz sket. dengan kenduri sana sini, dengan travel sana sini. keta gua tu pun tak de pe benda yg bikin selain tukar bearing. Lagipun gua skang tengah sengkek beb. tgh kumpul modal mau cari power steering, rim sama tayar baru. ada modal kalu, sebelum raya la mau sambar. Topik yg gua bg kali ni menarik sket. kdg2 gua nk tergelak pun ada sbb tgk viewer2 kita tak kira dr luar ke ataupun malaysia, nk cari something dorg akan type kat google search which is yg kdg2 ntahapaapa yg ditype. kdg2 benda2 yg tak masuk akal org type, kat google tu then masuk kat kelabsaga ni. paling banyak berkenaan dengan part2 kereta la. mana gua tau?? hehehe..ada laaaa

Apapun, gua nk ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK. Pose jgn tak pose!!

1 comment:

dazlO said...

bro. aku type spark plug!! tp dah rezeki aku knal bro. mmg trcari2 pon owner saga. geng! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails